عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر اطلاعات: شهادت حاج قاسم سبب تقویت روحیه مقاومت در سراسر گیتی شد| تا گرفتن انتقام از پای نخواهیم نشست

  • کد خبر: ۱۴۳۰۳۷
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
وزیر اطلاعات: شهادت حاج قاسم سبب تقویت روحیه مقاومت در سراسر گیتی شد| تا گرفتن انتقام از پای نخواهیم نشست
وزیر اطلاعات در پیامی نوشت: قطعاً، شهادت حاج قاسم سلیمانی، یار و برادر وفادارش ابومهدی المهندس و همراهان دلیرشان منجر به تقویت روحیه‌ی مقاومت و استکبارستیزی در سراسر گیتی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات به مناسبت سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، پیامی صادر کرد. متن این پیام به شرح ذیل است:

ان‌الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص

او (شهید سلیمانی) نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت شدگان اسلام و مکتب امام خمینی (ره) بود.

حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

شهادت افتخارآفرین اسوه‌ی جهانی مقاومت اسلامی و نمونه‌ی اخلاق و تقوا و ایثار، سردار سرافراز اسلام،  شهید حاج قاسم سلیمانی که در ستیغ قله‌ی رفیع مقاومت خوش درخشید و چراغ امید را در دل‌های ستمدیدگان گرفتار در یوغ جهل و تروریسم تکفیری ساخته‌ی مستکبرین سلطه‌جو روشن نمود و نقطه‏ی عطفی در تاریخ مجاهدات در تقابل با سلطه‌گران محسوب می‌شود.

وقوع این جنایت هولناک به دست خبیث‌ترین و شقی‌ترین نماد‌های تروریسم دولتی که برگرفته از خلق و خوی ددمنشانه‌ی شیطان بزرگ، آمریکای جهان‌خوار بود و حضور مردم قدرشناس ایران و عراق از هر دین، مذهب و مرامی در مراسم تشییع آن پیکر‌های پاک و خروش سایر ملّت‌ها و نخبگان عالم به مثابه سیلی جانانه‌ای بر چهره کریه قاتلان خون‌خوار آن‌ها بود.  

قطعاً، شهادت حاج قاسم سلیمانی، یار و برادر وفادارش ابومهدی المهندس و همراهان دلیرشان منجر به تقویت روحیه‌ی مقاومت و استکبار ستیزی در سراسر گیتی شده و درخت تنومند انقلاب اسلامی و جبهه‌ی مقاومت، علی‌رغم همه‌ی توطئه‌ها و راه‌اندازی جنگ‌های گوناگون (با بهره‌کشی از نوکرصفتان منطقه‌ای و عوامل خود فروخته‌ی داخلی)، چون کوهی استوار ایستاده و دگربار طعم تلخ شکست مفتضحانه و انتقام پیروزمندانه را به کام اردوگاه سلطه و صهیونیسم غاصب چشاند و خواهد چشانید. استکبار جهانی، همواره و در دوره‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توطئه‌های مختلفی را علیه ملّت‌های مظلوم و جبهه انقلاب اسلامی طراحی و اجرا نموده که به لطف خدای بزرگ و با بصیرت و آگاهی ملّت‌های مزبور، ناکام مانده است.

در روز‌های اخیر نیز با طراحی و اجرای جنگ ترکیبی علیه ملّت ایران اسلامی، جنگ جهانی رسانه‌ای و تلاش‌های زیادی را با همکاری ایادی مزدور خود انجام داد که با مدد الهی، هدایت‌های حکیمانه‌ی فرمانده‌ی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و آگاهی  ملّت همیشه در صحنه و با بصیرت ایران عزیز به شکست ذلیلانه کشیده شد.

ضمن محکومیت مجدد جنایت هولناک به شهادت رساندن سربازان و فرزندان پاک ملّت‌های ایران، عراق و سرداران جبهه‌ی مقاومت اسلامی، به نیابت از سربازان گمنام امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) در پایگاه عظیم مبارزه و جهاد به همراه سایر تلاش‏گران دستگاه‌های اطلاعاتی‏ کشور، فرارسیدن سومین سالگرد شهادت جانسوز شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، آن جهان‌مردان میدان نبرد حق و باطل و یاران قهرمانشان را گرامی داشته، به روان پاک یکایک شهدای گلکون کفن درود می‌فرستیم و با آنان عهد می‌بندیم که تا آخرین نفس، در دفاع از آرمان مقدس و نورانی آن شهیدان و گرفتن انتقام‌شان از جانیان خون‌خوار، از پای نخواهیم نشست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->